Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Candemir, “Yasama yılının açılması ile birlikte MHP olarak 24 Haziran seçimleri öncesinde vermiş olduğumuz sözlerin arkasında, milletin yanında durmaya ve sesi olmaya devam ediyoruz. Elektrikte kayıp kaçak,  TRT payı ve okuma bedelinin kaldırılması, emeklilikte yaşa takılanların sorununun çözümü,  uzman çavuşlara kadro verilmesi, çiftçilerimizin kullandığı elektrik, gübre, sulama, tohum, fide, mazot vb. girdilerden KDV alınmaması, bazı suçlarda ceza indirimi kanunları hazırlanarak TBMM başkanlığına sunulmuştur takibi yapılmaktadır” diye konuştu. 

''Eskişehirspor siyaset üstüdür''Eskişehirspor’un son durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Candemir, “Şehrimizin gündeminde ise Eskişehirspor’un durumu hepimizi üzmektedir. Geçmiş yıllardaki borçlardan dolayı kulübümüzün transfer tahtası kapatılmış olduğundan genç kardeşlerimizle maçlarımıza çıkıyoruz. Türk sporunda Anadolu ihtilaninin öncüsü olan, trübün kültürünü oluşturan, taraftarı ve şehriyle bütünleşen Eskişehirspor nerede ise kaderine terkedilmiştir. Bugün kulübün içinde bulunduğu borç yükü taraftarın ve yönetimin kaldırabileceği durumda değildir. Bunun çözümü ise açık ve nettir. Bu borç ya yerel yönetimlerin ya da genel yönetimin desteğiyle ancak ortadan kaldırılabilir. Bu konuda siyaset yapmaya, geçmiş yönetimleri suçlamaya ya da tabiri caizse top çevirmeye gerek yoktur. Eskişehirspor ortak sevdamız, şehrimizin en önemli markası ve siyaset üstüdür. Gereği biran önce yapılmalı, sonrasında şehrin seçilmiş ve atanmışları bir masada oturarak Eskişehirsporun geleceğini yeniden planlamalıdır” dedi. 

''İddialı projelerle geliyoruz''Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili de konuşan Candemir, “Kavramların içinin boşaltıldığı, değerlerin eskitildiği, sözün anlamını yitirdiği günümüzde insana direk dokunan yerel yönetimlerde; yeni ve taze bir anlayışa, kararlı, önünü ve geleceğini görebilen bir harekete, onurlu bir mücadeleye, ayakları yere basan, yerli ancak çağdaş bilgilerle donanmış kadrolara, ufuk açıcı, gerçekci program ve projelere ihtiyaç duyulmaktadır. MHP Eskişehir İl Teşkilatı olarak bu konudaki çalışmalarımız hızla devam etmekte, gerekli çalışma ekipleri kurulmakta şehrimizin sorunlarının tespiti ve çözüm yolları ile ilgili çalışmalar hızla sürmektedir. Yakın gelecekte iddaalı projelerle hem siz değerli basın mensuplarının, hemde sevgili hemşerilerimizi karşına çıkacağız”