Günay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ile bir araya geldi.

YEREL SEÇİM STRATEJİMİZİ BELİRLEDİK: Kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Günay, ‘’Başkanlarımız ile hem çay sohbeti yaptık hem de yerel seçimler öncesi stratejimizi belirledik. Kadınlarımız her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de belirleyici rol üstlenecekler. Kadınlarımız bizim için çok değerli. Birlikte hem yerel seçim hazırlıklarımızı hem de gelecek sene çalışmalarımızı değerlendirdik.’’ diye konuştu.

KERMES, HASTA ZİYARETİ, ESNAF ZİYARETİKadın kolları başkanları ve yönetim kurullarıyla birlikte gün boyunca sahada olan Prof. Dr. Günay, önce yaşlılara destek amacıyla düzenlenen bir kermesi ziyaret etti. Daha sonra Günay ve beraberindekiler, Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde bir ameliyat geçiren kadın kolları yönetim kurulu üyesi Kadriye Erol’un annesini ziyaret ettiler. Burada hastane personeli ve diğer hastalar ile de görüşen Prof. Dr. Günay ve kadın kolları ekipleri hastalara acil şifalar diledi.

ÇOCUKLARA YARDIM PROJESİNİN DEPOSUNDA İNCELEMELERDE BULUNDUProf. Dr. Günay, programların ardından İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İlçe Kadın Kolları Başkanları Esma Çakır ve Neşe Karademir ile birlikte çocuklara yardım projesi kapsamında biriktirilen yardım malzemelerinin bulunduğu depoyu ziyaret ettiler. Burada bu projeyi değerlendiren Prof. Dr. Günay, ‘’Çocuklarımız için bu soğuk kış günlerinde mükemmel bir proje. Kadın kollarımızı kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini burada gösteriyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum.’’ şeklinde konuştu.

KADINLARIMIZ HER DAİM SAHADAProf. Dr. Günay son olarak ‘’AK Parti olarak başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, kadınlarımıza çok büyük değer veriyoruz. Eskişehir’de kadın kollarımızın çalışmaları çok güzel gidiyor. Birlik ve beraberlik içinde bir amaç için bir araya gelindiğinde kadınlarımızın önünde hiçbir engel duramaz. Eskişehir’de çok açık görüyorsunuz, kadınlarımız her daim sahadalar. Gerçekleştirilen projelerle, ziyaretlerle, şehrimize ve ülkemize değer katmak, vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Ben kadın kolları başkanlarımız nezdinde tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarındayım.’’ dedi.