Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın mahallelerdeki büyük ilgi gören mitingleri devam ediyor. Volkan Doğan son olarak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay’ın da katıldığı mitinglerde 75. Yıl Mahallesi, Ihlamurkent ve Vadişehir mitinglerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

"TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK": Coşkulu mitinglerde konuşan Volkan Doğan, “Odunpazarı’nın tüm eksiklerini tamamlamak ve daha da ileriye taşımak, daha iyi bir Odunpazarı için geliyoruz. Hiçbir mahallemiz ihmal edilmeyecek, mağdur edilmeyecek” dedi. Odunpazarı’nın 5 yıldır ertelenen ve görmezden gelinen tüm sorunları için projelerinin hazır olduğunu, sorunları yakından bildiklerini ifade eden Volkan Doğan, “Mevcut belediye yönetimi 5 yıldır bu sorunları görmezden geldi. 31 Mart’tan sonra hep birlikte tüm sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu. 

"HİÇBİR AYRIM YAPMADAN HİZMET EDECEĞİZ": Projelerini anlatan Volkan Doğan, “Odunpazarı’nda 1 Nisan’dan itibaren asfalt ve kaldırım paralarını tamamen kaldırıyoruz. Hemşehrilerimiz artık asfalt ve kaldırım parası vermeyecek. 2014’ten bu yana haksız bir şekilde sizlerden alınan asfalt ve kaldırım paralarını da tüm hemşehrilerimize iade edeceğiz. Mahallelerimizdeki imar sorunu çözülecek. Hazırladığımız projeyle kat artırımı bekleyen mahallelerde 6 kata çıkararak, yerinde dönüşüm sağlayacağız. Odunpazarlıların 5 yıldır düzgün bir şekilde alamadığı, mağdur edildiği tüm belediyecilik hizmetlerini düzelteceğiz. Hiçbir hemşehrimiz mağdur olmayacak. Bütünün hukukunu koruyacağız, hiçbir hemşehrimizi ayırmaksızın hizmet edeceğiz. Sizlerin bu coşkusu bizim de umudumuzu ve gücümüzü artırıyor. 31 Mart’tan sonra Odunpazarı yeniden doğacak, için rahat olsun Odunpazarı” dedi.