AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, ''On yıldan fazla partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış ve şu anda da ilçe başkanlığında bulunan bu kardeşiniz böyle bir teşkilatla gurur duyuyorr. Samimi, çalışkan, azimli, güçlü, sadece davasının ve Cumhurbaşkanının arkasından yürüyen bu teşkilatla neler başarıldığını gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerine başladı. Tepebaşı'nda kavgaların, dedikoduların, gürültülerin içinde değil, vatandaşın dertleriyle milletin içinde olduklarını söyleyen Kaynarca, ''Biz dedikodular içinde değil mahallemizin sokaklarında sorunları dinledik. Vatandaş neyden muzdarip, neyden şikayet ediyor hepsini biliyoruz. Teşkilatımız bu nedenle bu kadar canlı. Teşkilatımızın önümüzdeki seçimlere bir sefer mantığıyla hazırlanmasının sebebi bu manevi çalışmadır'' dedi.

'SON VEBALİMİZİ ALTI AY SONRA KALDIRIYORUZ': Son genel seçimlerde AK Parti Tepebaşı teşkilatı olarak her sokağı ayrı ayrı gezdiklerinin altını çizen Kaynarca, rekor ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kaynarca, ''Eskişehir’de algı çalışmaları ile makyajla, yapılmış gibi gösterilen işlerle halkımızın beynini bulandıran ve maalesef hiç bir iş yapmadan hizmetsizliğini pazarlayan belediyeye, terör örgütlerine sevicilik yapan ve şirin gösteren belediyeye son vermek için son vebalimizi altı ay sonra bu şehirden kaldırıyoruz. Bu güçlü teşkilat buna inandı ve çalışmalarımı zaferle sonuçlanacak'' dedi. 

'HDP'Yİ ÇOK CİCİ GÖSTERME ÇABALARINA RAĞMEN...': Kaynarca ''Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanının çıkıp HDP’yi hiç PKK ile alakası olmayan çok cici çok şirin çok güzel bir partiymiş gibi gösterme çabalarına rağmen, kendi partisini bir kenara bırakıp HDP'ye oy isteme çabalarına rağmen genel seçimde 12 bin oy farkla Tepebaşı'nın haritadaki rengini yeniden aslına, yeniden AK renklere dönmesine vesile oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Ben bu teşkilatla gurur duyuyorum. Tepebaşı'nı artık AK belediyeciliğe kavuşturup milletimizi AK belediyecilikle AK hizmetlerle buluşturmaya sabırsızlanan bu teşkilatla 2019'da Cumhurbaşkanımıza müjdeyi vereceğiz'' ifadelerini kullandı.