31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca ile beraberindeki Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Çelik Gönülal ve Basın Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alper Tan, Başkan Ataç’ı ziyaret etti. 

Ziyarette değerlendirmede bulunan Tunca, “İyi Parti olarak Tepebaşı’nda desteklediğimiz Başkanımız Ahmet Ataç, iyi bir çalışma dönemi geçirerek büyük bir oy oranıyla Tepebaşı’na yeniden başkan seçildi. İttifak sürecinde İyi Parti Eskişehir İl Başkanlığı olarak kendisine elimizden geldiğince destek verdik. Sevgili Başkanımız Ataç, bugüne kadar iyi projeler hayata geçirdi. Bundan sonra da çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 

Ziyaretlerinden dolayı Tunca’ya teşekkür eden Başkan Ataç, “Yoğun bir dönem geçirdik. Bu süreçte İyi Parti bize destek verdi. Tüm il teşkilatına şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Bu dönemde de Tepebaşı için çok önemli, büyük projeleri hayata geçireceğiz. Tepebaşı Belediyesi öncü projelere imza atmaya devam edecek” dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonlandı.