Adar mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Çanakkale, tüm dünyaya bir milletin ayağa kalkış ve direniş destanının nasıl olduğunu gösteren en büyük zaferdir. 

Millet olma bilinci içinde, ulusun bağımsızlığı ve özgürlüğü için geri dönmeyi düşünmeden cepheye koşan nice Anadolu yiğidi bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atan kahramanlarımız olarak kalbimizde ve ruhumuzda yaşamaya devam etmektedir. 

And olsun ki o kahramanlarımızın bizlere bıraktığı mirasın ilelebet koruyucusu ve kollayıcısı olacağız. Bir gün dahi olsa aziz kahramanlarımızın mirasını unutursak kalbimiz kurusun. 

Biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda akan asil kanda mevcuttur. 

Biliyoruz ki ülkemizin huzuru ve mutluluğu bu topraklar için toprağa düşmüş şehitlerimizin geride bıraktıklarının huzurundan geçer.

Çanakkale kahramanlarının ve ecdadımızın bizlere canları pahasına bıraktığı cennet vatanımızda her geçen gün kin, kavga, düşmanlık ve kavga tohumu ekenlere inat ayrısız, gayrısız ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ ülküsü içinde ve bu yüksek ruhla; birlik ve beraberlik içerisindeki büyük Türk milletini görmeye devam edeceğiz.

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan savunmasında gözünü kırpmadan şehit düşen askerlerimizi bir kez daha anıyor ve Allah’tan rahmet diliyoruz. 

Çanakkale’de şehit düşen atalarımızın aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz. 

Rahmet, minnet ve duayla...