Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanı Çalışkan ''Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar sanki belediye başkanıymış gibi çalışmış. Her alanda. Sosyal alanda etkinliklerde mahallelerde 15 irtibat çalışma ofislerinin kurulması ve Tepebaşı Akademi ile. Tepebaşı Akademi 160 branşta düzenlemiş olduğu etkinliklerle başarısını taçlandırdı. Başta başkanımız olmak üzere Tepebaşı Akademide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde 6-7 var. Bizim seçimlerde inşallah 15 belediyeyi kazanacak gibi bu zafere inancımız tam. Hep birlikte çalışacağız çalışacağız çalışacağız'' diye konuştu. 

BORÇLAR VATANDAŞIN OMUZUNDA: Tepebaşı Belediyesi'nin toplam borcunun 196 milyon lira olduğunu ve bu borcun Tepebaşı halkının omuzlarında olduğunu ifade eden Çalışkan ''Geçen yıl Tepebaşı Belediyesi’nde Tepebaşı halkının omuzlarına 24 milyon borç yüklendi. Toplam borcumuz 196 milyon lira. Tepebaşı halkının omuzlarında. Biz kazandığımızda 196 milyon borç alacağız. Ancak yılacak mıyız hayır. Biz şehirde AK belediyeciliği zirveye taşımak adına hep beraber çalışacağız. Başta ilçe başkanımız olmak üzere değerli kaptanımızın önderliğinde biz bu gemiyi belediyeyi kazanıp hak ettiği limana hep birlikte ulaştıracağız'' dedi. 

MİLLETİNE HİZMET ETMEDİKTEN SONRA...: AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Harun Karacan da, en iyi projenin halkın sıkıntılarını bitiren projelerin olduğunun altını çizerek ''Geri kalan bütün projeler hikaye. Bir garibanın sıkıntısını giderebiliyorsan önemli olan bu. Mühim olan başkan olmuşsun belediyeyi almışsın bu değil. Millevekili olursun milletine hizmet etmedikten sonra önündeki ünvan ne olacak. Mühim olan hep birlikte bu milletin derdiyle dertlenecek şekilde çalışmak. Biz sadece ve sadece sizin desteğinizle bu görevlerdeyiz. Siz yoksanız biz yokuz. Teşkilatımla beraber inşallah, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığıyla beraber 2019’da güzel sonuçlar alacağız. Yolunuz yolumuzdur'' diye konuştu.