AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’ndan Genel Merkezin Onayı ile istifa eden İbrahim Yılmaz Kaynarca, bugün akşamüstü parti binasında teşkilatı ile "Teşekkür Buluşması" gerçekleştirdi.

Parti İl Binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Kaynarca "Cumhurbaşkanının arkasında saf tutup ülkenin tarihi sürecinde katkı sağlayan bir teşkilatta başkanlık yapmış olmak başlı başına büyük bir şeref idi. Şimdi kutlu yolculuğumuzun yeni bir merhalesinde yıllardır görev yaptığım teşkilatımda başka bir görev için ayrılıyor olmak bir veda değil, bir yeniden bismillah diyerek başlangıç safhasıdır." şeklinde konuştu.  

Cumhurbaşkanın emanetini yurt dışında ve yurt içindeki tüm mücadelesine omuz vermek amacıyla hassasiyetle taşıdıklarını aktaran Kaynarca "Biz Tepebaşı’na yakmaya değil yapmaya, inşaa etmeye, ihya etmeye geliyoruz, Biz Tepebaşı’na gönül kırmaya değil, gönüller yapmaya ayrıştırmaya değil kucaklaşmaya geliyoruz. Biz Tepebaşı’nda yapılan varsa üzerine koymaya, eksikleri bütünlemeye ve daha iyisini yapmaya geliyoruz. Biz Tepebaşı’nı Almaya değil, gönül verdiğimiz Tepebaşı’na, hizmet vermeye, ömür vermeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yüzlerce partilinin coşkulu tezahüratları arasında parti binasında tebrikleri kabul eden Kaynarca görevini başkan vekili Sinan Şengel'e törenle devretti.