ETO Başkanı Metin Güler’in makamında gerçekleşen ziyarete ETO Yönetim Kurulu Üyeleri de katılırken, Başkan Kurt’a da CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar eşlik etti. Ziyaret sırasında Başkan Kurt ile Güler bir süre sohbet etti. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden güncel siyasete birçok konunun konuşulduğu ziyarette, Başkan Kazım Kurt gelecek dönemde Odunpazarı’nda yapacakları çalışmaları anlattı. 

Çeşitli mahallelerde açılan 11 Halk Merkezinin sayısını artıracaklarını söyleyen Başkan Kurt, çocukların okul öncesi eğitimden faydalanması için de Odunpazarı’na 100 kreş daha açacaklarını kaydetti. Odunpazarı’nda dezavantajlı gruplar için çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Başkan Kurt, “Odunpazarı’nda kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar, engelliler, yoksullar kısacası toplumun tüm dezavantajlı grupları öncelikli oldu. Zaman zaman bunun için eleştirildik. Örneğin kadınlara pozitif ayrımcılık tanıdık, eleştirildik. Ama biz tüm bu gruplara çalışmalarımızda yine öncelik tanıyacağız. ‘Kadınları ve Çocukları Mutlu Odunpazarı’ fikrinden vazgeçmiyoruz. Odunpazarı’nı yurttaşlarımızla birlikte yönettik, yönetmeye de devam edeceğiz” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden ETO Başkanı Metin Güler, “Kentlerin kendi avantajları var. Eskişehir’in de kendine göre avantajları var.  Biz kentimize hayırlı olanı istiyoruz” dedi.