Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri Başkan Kurt’u 31 Mart Yerel seçimlerinde tekrar seçilmesi ve aldığı büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

Kurt’un her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu belirten 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri işçi dostu Başkan Kurt’a işçilere verdiği değerden dolayı teşekkür etti. Komite üyeleri ayrıca 1 Mayıs Birlik ve Mücadele gününde belediye emekçileri ile Odunpazarı Meydanında olacaklarını ifade etti.  

Başkan Kurt, ziyarette yaptığı konuşmasında “İşçi sınıfının dayanışması, insanlığın dayanışmasıdır. Biz bunu gerçekleştiremezsek insan olmakla ilgili görevlerimizi yerine getirmemiş sayılırız. 1 Mayıs, bir mücadelenin simgeleşmiş tarihsel adıdır. Bu tarih emekçilerin alın teri ve kanları ile yazılmıştır. Emeğin evrensel değerlerine ulaşmak için mücadele, her zaman daha iyiyi aramanın yolu olacaktır” dedi.

Kazım Kurt sözlerinin sonunda 1 Mayıs Birlik ve Mücadele Gününde tüm işçi ve emekçileri Odunpazarı Meydanına davet etti.