Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in yanı sıra Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İl Başkanı İsmail Candemir, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Yönter, toplantıda Eskişehir’de MHP’nin gün geçtikçe güçlendiği mesajını verdi.  

Polemiğe girmeyin: Genel Başkan Yardımcısı Yönter, yerel seçimlerde iddialı olduklarını ifade ettiği konuşmasında, “Yerel seçimlerde her ne kadar Cumhur İttifakı olarak girilmese de AK Partili adaylarla polemiğe girilmemeli” sözlerine de yer verdi. Adayların Merkez Yoklama Usulü ile belirleneceğinin altını çizen Yönter, yerel yönetimler tarafından belirtilen ve partiyi başarıya taşıyacağına inanılan adayların Genel Merkez tarafından göz ardı edilme ihtimalinin olmadığını söyledi.    

Candemir seçim çalışmalarını anlattı: MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir,  24 Eylül'den itibaren 80 kişiden oluşan 12 komisyonla seçim çalışmalarını başlattıklarını ifade ederek, komisyonların muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek bölgesel sorunları tespit ettiğini söyledi. Güçlü projelerle seçime hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Candemir, bütün ilçelerde ve merkezde kendi adaylarını çıkaracaklarını belirtti.