Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Odunpazarı Belediyesi gün geçmiyor ki başka bir skandalla adını duyurmasın. Defineci personeller mi desek, Kurtlar vadisi misali belediyeyi haraca bağlayanlar, Yeşilliğin boy gösterdiği hamamyolunda kestiğiniz ve kurumaya mahkum ettiğiniz ağaçlar,  Vatandaşa çifte asfalt paraları daha onlarcası.

Geçen hafta kendisini yerel bir internet sayfasında milliyetçi olduğunu yazdıran Sayın Kurt, Bölücü örgütün propagandasını yapan bir partiye otobüs tahsis ettiğini, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği Zeytindalı operasyonuna karşı olduğunu da unutmadık. Özel Kalem olan arkadaşının ilk atandığında sapanlı resimlerini ve bugün de aynı şahsın PKK terör örgütü adına afiş asarken yakalanıp ceza yemesine de şaşırmadık.

Bizler Odunpazarı Belediyesini Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’li bir belediye biliyorduk. Lakin görüyoruz ki belediyenin içine bilinçli olarak HDPli, sivil PKK'lıların kadrolaştığını görünüyoruz. Partinizin Milliyetçilik ve Devletçilik ilkelerinize bir kez daha ihanet ettiğiniz ortadadır.

Akıllara durgunluk veren ve bir kamu kuruluşunda yaşanan bu vahim olaylar aslında kurumun nasıl idare edildiği ile ilgilide gerçek bir fotoğraf koyuyor önümüze. Yukarıda belirtilen tüm bu iddaaların araştırılıp bir an önce gereğinin yapılması için Cumhuriyet Başsavcılığı ve İç İşleri Bakanlığını göreve davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm bu iddaaların takipçisi olacağız.