Başkan adayı Ali Yörük, Miyad lokalinde hemşerileriyle tek tek tokalaştı, muhabbet etti. Sonrasında (MİYAD) Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp ve yönetim kurulu üyeleri, başkan adayı Ali Yörük ve beraberinde ki heyete dernek lokalini ve müştemilatını gezdirdi. Akabinde birlikte dernek yönetim kurulu misafir odasına geçen Ali Yörük ve beraberinde ki heyet geçmişten geleceğe Mihalıççık ilçesinin sorunları çözüm önerileri ile birlikte masaya yatırıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ali Yörük "Bugün burada olmak güzel. Daha evvel Malıçlı sade bir vatandaş olarak geldiğim Miyad’a bugün MHP Mihalıççık Belediye Başkanı (Cumhur ittifakı adayı) olarak geldim, son derece mutluyum. Ben doğma büyüme Malıçlıyım. Haliyle yöremizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Projelerimiz hazır. Güçlü bir ekip ile yola çıkıyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan sonra Malıç için hazırladığımız güçlü projelerimizi ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Elbette ki Büyük Malıç için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Elbirliği ile çalışmaya ihtiyacımız olduğunun da bilincindeyiz. Çalışıp başaracağız. Biz 'Hep birlikte Mihalıççıklıyız'. Malıcı bir bütün olarak kabul ediyoruz. MİYAD, diğer dernekler STK’lar başta olmak üzere herkesin, her kesimin fikrini alacağız. Birlikte yönetmeye talibiz. Biz makam, mevki derdinde değil, Malıcın makus kaderini değiştirebilmenin derdindeyiz. Başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Söz veriyoruz Malıcı hak ettiği noktaya getireceğiz" diye konuştu. 

MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp de konuşmasında MHP Mihalıççık Belediye Başkan adayı (Cumhur İttifakı adayı) Ali Yörük ve beraberindeki heyetin derneklerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diler getirerek "Adaylığınız hayırlı olsun. Derneğimizin kuruluş amacı ve hedefleri belli. İlçemiz Malıca, yöremize, üyelerimize ve hemşehrilerimize hizmet etmek. Bizim birliğe ihtiyacımız var. Malıç olarak güçlüyüz daha da güçlü olmalıyız. Malıç için yapılacak her proje ve hizmetlerde hep yer aldık bundan sonra da yer alacağız inşallah" dedi.