MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp, geçtiğimiz haftalarda güven tazeleyerek yeni yönetim kurulu üyelerinin göreve geldiğini hatırlatarak Eskişehir’de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olmak üzere Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri ile uyum içinde olduklarını ifade etti. Ürgüp, Adar Başkanlığındaki CHP İl Yönetimini seçim sonuçları için de tebrik etti. 

"Mihalıççık, Eskişehir için önemli": CHP İl Başkanı Adar ise güven tazeleyerek göreve devam eden Ürgüp’e başarılar diledi. Mihalıççık’ın Eskişehir ekonomisi ve kültürel değeri için çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Adar, Büyükşehir Belediyesinin tarımsal ve kırsal desteklemelerinin neredeyse merkezinde Mihalıççık ilçesi bulunduğunu söyledi. 

"Mihalıççıklıların sorunlarını takip ediyoruz": Adar, “Mihalıççık, Eskişehir’imiz için çok değerli bir ilçemizdir. Bugün, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in büyük önem verdiği kırsal ve tarımsal desteklemelerde de özel öneme ve yere sahiptir. Mihalıççıklıların sorun ve taleplerini yakından takip ederek çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya dün olduğu gibi bugün de hazırız” dedi. Ziyaretin sonunda Ürgüp, Adar’a Mihalıççık yöresinin şivelerini anlatan değerli bir kitap ile plaket takdim etti.