İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Mehmet Ektaş ile birlikte Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk, İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede Süllü, İYİ Parti Eskişehir 2. Olağan İl Kongresinde seçilen yeni yönetimi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. 

Görüşmede Süllü, CHP ve İYİ Parti’nin Eskişehir’de yakalamış olduğu karşılıklı işbirliğini önümüzdeki dönemde de sürdürme kararlılığında olduklarını söyledi. 

Eskişehir’in öncelikli sorunlarının başında, çevre yolları, ilçe yolları, kömürlü termik santral ve büyük sanayi yatırımlarından yeterince pay alınamaması olduğunu belirten Süllü, "Bu problemlerin AK Parti iktidarları döneminde çözülemeyeceği ortaya çıktı" dedi.

CHP ve İYİ Parti arasındaki işbirliğine de değinen Süllü, "İki partinin ilkeleri ve ortak hedefler temelinde oluşturduğu ittifak ülkemizin makus talihini değiştirmek için büyük bir adımın atılmasını sağladı. AK Parti'nin sürüklediği uçurumun kenarından ülkeyi kurtarmak için Millet İttifakı'nın korunması gerekiyor" dedi. Süllü, Millet İttifakını bozmak isteyen odaklara geçit vermeyeceklerini ifade etti. 

Ülke gündeminin de değerlendirildiği görüşmede Ektaş, Süllü’ye ziyaretleri için teşekkür etti ve Millet İttifakı milletvekili olarak Süllü’nün çalışmalarını yakından izlediklerini kaydetti.

Ektaş, milletvekili Süllü’nün Eskişehir’in her türlü sorunuyla yakından ilgilendiğini, sık sık meclis gündeminde Eskişehir sorunlarını dile getirdiğini sözlerine ekledi.