15 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, gündem maddelerinden biri oy çokluğu ile kabul edilirken, diğer 14 madde oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında öne çıkan gündem maddesi ise Karapınar Gece Kondu Önleme Projesi (2. Etap) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonuna askı süresi içerisinde yapılan itirazlara iliksin İmar Komisyon Raporu oldu. 

Meclis toplantısına katılan Karapınar Mahalle Muhtarı Mustafa Gazi Uzun, meclis toplantısı sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve Meclis üyelerine teşekkür etti. Karapınar Gece Kondu Önleme Projesi ile ilgili açıklama yapan Başkan Kazım Kurt, “Karapınar ile ilgili yapmış olduğumuz planlara Milli Eğitim Bakanlığı ve TOKİ’den itirazlar gelmişti. Komisyonlardaki arkadaşlarımız bu itirazları uygun görmemiş, bizim yapmış olduğumuz planın doğru olduğunu bir kez daha teyit ettiler. Ben tüm meclis ve komisyon üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. TOKİ’nin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın itirazları reddoldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra TOKİ dava açacaksa, açacak yoksa planlar kesinleştikten sonra TOKİ oradan gidecek, idare bize kalacak. Biz TOKİ’nin yetkisini kullanarak 1000’lik ve 5000’lik projeleri yapmış olduk. Şimdi TOKİ ‘ben gidiyorum’ diyecek ve planlar geçerli olacak” dedi. 

Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısının bir sonraki oturumunun 1 Mart 2019 Cuma Günü saat 17:30'da yapılmasına karar verildi.