Avcı, “Kazanan tüm adayları tebrik ediyorum. İyi çalıştık, iyi koştuk, hayırlısı olsun. Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Kampanya boyunca üstün gayretleri için teşekkür ediyorum. Birlikte ittifak yaptığımız MHP’li kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Bütün seçmenlere en çok da bize oy verenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

"Projelerimizin büyük kısmını yapamayacağız": Hükümetin Eskişehir ile ilgili projelerinin bundan sonraki süreçte hayata geçirilip geçirilmeyeceği ile ilgili Avcı, “Adaylarımızın projeleri, Eskişehir halkı başka projelere öncelik verilmesini istediği için önce o projeler yapılacaktır, biz kazansaydık biz kendi projelerimizi yapacak idik. Şimdi yapamayacağız büyük bir kısmını. Türk Dünyası Eğitim Başkentliği ile ilgili süreci ben de merak ediyorum. Acaba belediyeler bu işin içinde olacaklar mı? Ama biz Türk Dünyası Vakfı olarak yapabileceğimizi yaparız” diye konuştu. 

"İl teşkilatımız çalıştı": Seçim sonuçlarının siyasi bir faturası olup olmayacağı ile ilgili soruya Avcı, “Türkiye genelinde tabi olacak. Testiyi kıranla suyu getiren bir olmaz. İl teşkilatımız çalıştı, onlarda sorun yok. İl başkanımız, gençlik kolları, kadın kolları gayet güzel çalıştılar. Eskişehir özelinde bir sorun yok. İyi çalıştık, iyi koştuk, arkadaşlarımızın hepsi çalıştı, il başkanımız çok iyi koordine etti” dedi. 

"Seçim sonuçları hayırlı olsun": AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, “Yoğun bir tempo ile çalıştığımız seçim kampanyamızı bitirdik. Seçim sonuçları hem şehrimize hem ülkemize hayırlı olsun. Eskişehir yine kendine yakışanı yaptı güzel bir seçim süreci yaşadık. Tüm siyasi parti ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. Her seçimin bir kazananı oluyor. Kazanan tüm adaylarımızı başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu bir yarıştı. Bu yarış hizmet için yapılan bir yarıştı. Klasik söylemlerin dışında projelerin yarıştığı bir seçim dönemine girdik. Artık projeleri konuşacağız. Eskişehir’e en fazla hizmeti kim yapar bunu da halkımız tekrar takdir edecektir” dedi.