Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Odunazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ile MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses de hazır bulundu. 

“RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUZ”: Bu vatan evlatlarının en zor zamanlarda kahramanlık destanları yazdıklarını ve vatanları uğruna canlarını hiçe saydıklarının altını çizen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ahirete intikal etmiş tüm gazi ve şehitlerimize rahmet diledi. Sakallı “Her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve onların dul ve yetimlerinin yanındayız, her zaman da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“ŞEHİT YAKINLARIMIZA VE GAZİLERİMİZE YAKIŞAN DERNEK BİNALARI”: Asansörü olmayan ve park sorunu yaşayan dernek binasının yerinin değiştirilmesinin isabetli olacağını belirten Sakallı, Doğan ve Tuç “Engellilerimizin ve yaşlılarımızın buraya çıkması zor. Asansör yok. Dışarıda da park yeri yok. Eldeki imkânlar belli. Ancak böyle bir yerin sizler gibi değerli kardeşlerimize, şehit ailelerimize ve yakınlarına yakışmadığını düşünüyoruz. İnşaallah biz önümüzdeki dönem Büyükşehir-Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkan adayları olarak tüm şehit ve harp malulleri derneklerimiz için tüm bu sıkıntıların olmayacağı bir kampüs oluşturacağız. Otopark sorunu olmayan, yaşlıların ve engellilerin de rahatlıkla girip çıkabileceği, çok daha kullanışlı dernek binaları o kampüs içinde yer alacak. Sizlere yakışır mekanlar olacak” diye konuştular.