Gelecek Partisi (GP) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile beraberindeki yöneticiler dün Eskişehir’e geldi. Bir otelde gerçekleştirilen basın toplantısında Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Başak, Odunpazarı İlçe Başkanı Gülçin Yapıcı, Tepebaşı İlçe Başkanı Kasım Karakaş ile yöneticiler katıldı.

Eskişehir teşkilatında düzenlenen danışma kurulu toplantısına katılmak üzere gelen Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Cumhur ittifakına yüklendi.

Cumhur İttifakının sınıfta kaldığını belirten Özdağ “Gelecek Partisi olarak saha çalışmamızı yeniden başlattık. Kütahya ilinden sonraki durağımız Eskişehir oldu. Eskişehir bizim için önemli bir kent. Huzurlu bir şehir. Seçimde oyarlın adresi Glecek Partisi olacak. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan partimiz kısa sürede Anadolu’yu dolaştı. Şimdi yeniden saha çalışmamızı başlattık. Gelecek Partisi olarak önümüze çıkacak her seçime katılacağız. Seçimlerde Gelecek Partisinin adından bahsettireceğiz” dedi. Ülkenin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğine de dikkat çeken Selçuk Özdağ “Özellikle pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar giderek dayanılmayacak boyuta geldi. Halka koruyucu maske bile dağıtmadılar. Sosyal mesafenin ne olduğunu dahi anlatamadılar. Sokağa çıkma yasağını bile beceremediler. Her kesim perişan durumdaydı. Utanmadan ülkeyi iyi yönetiyoruz diye övünüyorlar. Gelecek Partisi olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar hep yapıcı olduk. Yıkıcı davranmadık. Bizden korkuyorlar. Tabanın oylarına talip olan Davutoğlu korkusunu yaşıyorlar. Merhum Menderes, Demirel, Ecevit ve Özal’ın yaptığı patlamayı Davutoğlu’da yapacak korkusu içerisindeler. İttifakın üzerinde korku iklim var. Bu sıkıntılı süreçte iktidarı sürekli yaptığımız açıklamalar ile uyardık.Kültür ve Turizm Bakanı’nın sanatçılara vereceği bin lira destek unutuldu. Bugüne kadar sanatçılara beş kuruş bile destek yapılmadı. Bakanı verdiği sözü yerine getirmeye davet ediyoruz.Bunlar zaten sınıfta kaldı. Çift dikiş yapıyorlar. Bizden de çok korkuyorlar. Tarafsız bir yargıyla bu millet bunlardan zamanı gelince hesap soracak” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ve beraberindekiler çarşı esnafını dolaşarak sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı. Özdağ’ın Eskişehir ziyareti partisinde gerçekleştirilen danışma kurulunun ardından son buldu.