Süllü'nün basın biriminden yapılan açıklamaya göre, termal turizm konusuna değinen Süllü “Eskişehir’in ünlü hamamları, vakıflara aittir. Kiracılar çivi çakamamaktadır. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden çok eskimiş olan bu hamamlar ile ilgili çözüm beklemekteyiz. Sağlık ve termal turizm kapsamında Kızılinler’deki sıcak su kaynakları ile ilgili büyük emekler harcayan belediyelerimizin talebi, Kızılinler Termal Turizm Bölgesindeki Hazineye ait alanların Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerine devredilmesidir.” dedi.

“GÜRLEYİK VE FRİG VADİSİ UNUTULDU”“Sarıcakaya, Mihalgazi, Mihalıççık, Han ilçeleri ekolojik turizme çok yatkın bölgelerimiz. Her seçim döneminde vaat edilen eko-turizm merkezi olma sözü unutulmaktadır. Çevreye saygılı projeler beklerken ekolojisini katledecek bir kömürlü termik santral projesi Eskişehir’e reva görülmektedir.” diyen CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü “Gürleyik’te bulunan Hacı Halit Ağa Konağı ve Hamamı Bakanlığınızca kamulaştırılmıştı. Eşsiz konağın hamam tarafındaki duvarı yıkılmak üzere ve çökmesi hainde altı odası, iki salonu ve işlemeli tavanları yok olacaktır. Frig Vadisi’nin en önemli noktası Han ilçemizde olan Dünya Mirası listesinde önemli bir yeri olan Yazılıkaya Kral Midas anıtının çevre düzenlemeleri yapılmalı;  çevresinde turizm yatırımları gerçekleştirilmelidir. Han’daki yer altı şehri kazısına başlanmalıdır'' diye konuştu.  

“HASAN POLATKAN HAVAALANI UÇUŞLARA AÇILMALI”''Sürekli olarak zarar eden yolcu garantili Zafer Havaalanından çok daha fazla yolcunun, Afyon Emirdağlı vatandaşlarımızın Belçika-Brüksel uçuşlarının merkezi olan Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı neden hava trafiğine açılmıyor?'' sorusunu Bakan'a yönlendiren CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü “İç ve dış turizm açısından havaalanı Eskişehir için önemli bir konudur bir an önce çözüme kavuşturmalıdır.” dedi.