31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçim için çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Odunpazarı Adayı Doğan, Ankara ziyaretlerine Tarım ve Orman Bakanlığı ile devam etti. Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ederek bu isimlerden projelerine destek alan Doğan, son olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın da katılım sağladığı ziyarette Doğan, Bakan Pakdemirli'ye Odunpazarı'nda hayata geçirmek istediği projeleri detaylarıyla anlattı. 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Doğan, "İl Başkanımız Sayın Zihni Çalışkan ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Emine Nur Günay ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret ettik. Odunpazarımız için hazırladığımız dev projemizi çok beğendi, destek sözü verdi. Bu projemiz de hayırlı olsun" dedi. 

Milletvekili Günay da "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'yi İl Başkanımız Zihni Çalışkan ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Volkan Doğan ile ziyaret ettik; Bakanımızın nezaketi ve Odunpazarı projelerine verdiği destek için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.