Tepebaşı Belediye Nisan ayı meclis toplantısının 1. Birleşim 1. Oturumu gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Vekilliği, Meclis Kâtipleri ve komisyonlara üye seçimleri yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Meclis Başkan Vekilliği seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Meclis 1. Başkan Vekilliğine Erdoğan Aydoğmuş, Meclis 2. Başkan Vekilliğine ise Fikriye Güven Zaptiye seçildi.

Divan katibi olarak görev yapacak meclis üyeleri de gizli oylama neticesinde Nazan Erşahin ve Güler Ezgi Doğan olarak belirlendi.

Mecliste yapılan bir diğer seçim ile Encümen üyeliklerine ise Fikriye Güven Zaptiye, Hakan Karuk ve Saadet Gökçe Önay seçildi.

Komisyonlar belirlendi

Başkan Ataç’ın yönettiği oturumda Tepebaşı Meclisi, gelecek dönemde görev yapacak olan Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Yönetmelik Komisyonu, İçkili Yerler Bölgesi Belirleme Komisyonu, Pazaryerleri Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Sanat Kültür Spor Komisyonu, Sağlık Çevre Komisyonu, Esnaf Zanaatkârlar Komisyonu, İsim Belirleme Komisyonu, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Afet ve Salgın Hastalıkları Önleme Komisyonu üyelerini belirlendi.

Eskişehir’de açıklandı: Türkiye Çin’in ardından ikinci oldu Eskişehir’de açıklandı: Türkiye Çin’in ardından ikinci oldu

Ayrıca Tepebaşı Belediyesi’nin üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği için de asil ve yedek üyeler seçildi.

Başkan Ataç başarılar diledi

Başkan Ataç da yeni meclise gelecek dönemde başarılar dileyerek, “Dilerim önümüzdeki dönemde hep birlikte kentimiz için hayırlı ve verimli işlere imza atmaya devam ederiz. Oy birliği ile alınan kararlar konusunda örnek bir meclisimiz var, bu uyumun gelecek dönemde de sürmesini diliyorum. Önümüzdeki dönemde görev yapacak meclis üyelerimize, komisyonlarımıza, başkan yardımcısı olarak belirlediğimiz Fikriye Güven Zaptiye, Seyit Yıldızhan, Nuray Çayır, Suat Yalnızoğlu, Erdal Şahbaz, Erkan Uçkan ve Bülent Çetin arkadaşlarımıza ve tüm Tepebaşı Belediyesi’ne başarılar diliyorum” dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesi ile oturum sona ererken, Başkan Ataç ve meclis üyeleri, yeni dönemin ilk toplantısını çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktaladı.