Tuç mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştirerek Tepebaşı’nı bir üst lige nasıl taşıyacaklarını, belediye hizmetlerinin hızını, kalitesini artırıp tüm mahallelerde en üst düzeyde nasıl uygulayacaklarını, çocuklar, gençler, engelliler, kadınlar ve emekliler başta olmak üzere tüm halk katmanlarının hayatını pozitif yönde değiştirecek projelerin ayrıntılarını anlatıyor. Gittiği her mahallede büyük bir teveccühle karşılaşan Tuç diğer yandan sivil toplum ve meslek kuruluşlarını, spor kulüplerini ziyaret etmeyi de sürdürüyor.

EMEKLİLER CEMİYETİ VE MİMARLAR ODASINI DA ZİYARET ETTİ: Tuç, İşçi Emeklileri Cemiyeti Eskişehir Şubesini, AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile birlikte ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Arif Duru ve yönetimi kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan Tuç, Tepebaşı Belediye Başkanı olması durumunda emekliler için yapmayı planladığı projeleri hakkında bilgi verdi. Eskişehir Mimarlar Odasını da ziyaret eden Tuç, burada da Oda Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Tepebaşı Bölgesinde mimariye dönük olarak yaşanan sıkıntılar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

SPOR KULÜPLERİ, STK TEMSİLCİLERİ VE OKUL-AİLE BİRLİKLERİ İLE DE BULUŞTU: Tuç, Tepebaşı Bölgesinde bulunan spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de kahvaltıda buluştu. Tuç, spor kulüpleri ve STK temsilcileri ile istişarelerde bulundu, projeleri hakkında bilgiler verdi. Tuç, Okul-Aile Birlikleri için de kahvaltılı bir toplantı düzenledi ve Tepebaşı Bölgesinde yapmayı planladığı projelerini ayrıntıları ile anlattı.