Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde, tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunların masaya yatırılması ve üreticilerin sıkıntılarına çözüm bulunabilmesi amacıyla oluşturulan Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

2018’in Aralık ayında gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından Yürütme Kurulu belirlenen Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu, Başkan Ataç ile bir araya gelerek, üreticiye verdiği desteklerden ötürü Ataç’a teşekkür etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Ataç, “Kırsal kalkınma, bizim çok değer verdiğimiz bir konu. Kırsal Kalkınma Kurulu’nun oluşmasını çok önemsedik. Tarımsal üretim, ülkemizin ekonomik açıdan ayakta durabilmesi adına büyük bir role sahip çünkü üretim olmadan ekonomik anlamda refah seviyesine ulaşmak da imkansız. Bu öneme rağmen ne yazık ki üretime ve üreticiye gereken değer gösterilmiyor, üreticimiz çok sayıda sorunla baş başa kalmış vaziyette. Biz de istedik ki üreticiler, her sektörden paydaşları ile bir araya gelsin, organize olsun. Sorunların çözümünde daha etkili bir yol izlenebilsin. Tepebaşı Belediyesi olarak üreticimize elimizden gelenden fazla destek vermeye gayret ediyoruz ancak sizlerin örgütlü bir biçimde hareket etmeniz çok daha etkili olacak. Çalışmalarınızın başarılı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu üyeleri de Başkan Ataç’a gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.