“Sezon başında koyduğumuz hedef Play-Off oynamaktı” diyen Özeçoğlu, “Bunu garantiledik. Şu anki hedefimiz ligi 7’nci bitirmek. Lige iyi bir başlangıç yaptık. İlk devreyi 15 maçta 10 galibiyetle 4’üncü bitirdik. İkinci yarı şanssızlıklar başladı. 4 basketbolcumuz uzun haftalar sakatlık problemleri nedeniyle oynayamadı. Üst üste 9 mağlubiyet aldık. Bizim amacımız istikrar. 9 mağlubiyet alırken ne oyuncularımıza ne de koçumuza bir şey demedik. Çünkü biz iyi bir takımız. Kimyası tutmuş, iyi yönetilen, karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu tip iniş ve çıkışlar olacaktır” diye konuştu.

BÜYÜK İHTİMAL AVRUPA'DA OYNAYACAĞIZ: Başkan Özeçoğlu, “Biz bu yola çıkarken belirlediğimiz hedef doğrultusunda 5 yılda Eskişehir Basket’in Avrupa kupalarında oynayan bir takım haline geleceğini söylemiştik. 3’üncü yılımızda bunu gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl büyük ihtimal Avrupa kupalarında oynayacağız. Eskişehirli sporseverlere Avrupa’da mücadele eden, Avrupa takımlarını buraya getiren bir Eskişehir Basket izlettireceğiz. O kulvarda da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

BU TAKIM HAK EDİYOR: “Ligin normal sezonunun sona ermesine iki maç kaldı” diyen Özeçoğlu, “İki maçı da kazanıp ligi 7’nci sırada tamamlamak istiyoruz. Perşembe Beşiktaş Sompo Japan ile deplasmanda, Pazar günü ise evimizde Sakarya BŞB ile oynayıp normal sezonu noktalayacağız. Özellikle Sakarya maçı çok önemli, 7’nciyi belirleyecek maç olma durumu var. Bütün Eskişehirli sporseverleri maça bekliyoruz. Bu salonu doldurmamız gerekiyor. Bu takım bunu hakediyor” şeklinde konuştu.

GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR...: Özeçoğlu, “Güzel bir sezon geçirdik. Play-Off’ta da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl en az 9 Avrupa takımı ilimize gelecek. Avrupa takımlarını burada sporseverlere izletmek bizim için de ayrı bir heyecan olacak” dedi.