Eskişehirspor'un yeni başkanı Mustafa Akgören ve yönetimi, şehrin ileri gelenlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Özdemir Çakacak'a yapılan ziyaret sonrası çalışmalarına hız veren yeni yönetim, son olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a birer ziyarette bulundu. 

Küpeli: Takımımıza ve camiamıza güveniyoruz

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehirspor’un yeni başkanı Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette Eskişehirspor’un sorunları ve geleceği konuşuldu. Eskişehirspor’u yeniden ayağa kaldırmak istediklerini söyleyen Akgören, “Ağır bir yükün altına girdik. Bu yükün altından camia, şehir olarak hep birlikte kalkacağız. Birlik ve beraberlik oluşursa Eskişehirspor hak ettiği yere en kısa sürede gelecektir. Biz takımımıza, camiamıza güveniyoruz” dedi. Mustafa Akgören’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Küpeli, Akgören ve Eskişehirspor yöneticilerine başarılar diledi. Başkan Küpeli yönetime güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, “Eskişehirspor sadece şehrimizin değil Türkiye’nin markasıdır. Sizleri gönülden destekliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerinde bulundu.

Kesikbaş: Her zaman yanınızdayız

ESO’da gerçekleşen ziyarette konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek Başkan Akgören’e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kulüp Başkanı Mustafa  Akgören ise Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ve her zaman takımın daha iyi yerlere gelmesi için emek vereceklerini vurguladı.

Ataç: Zor bir görev aldılar

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile Eskişehirspor Kulüp Başkanı seçilen Mustafa Akgören ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette kulüp faaliyetleri ve planlanan çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler veren Akgören, “Büyüğümüz, ağabeyimiz Ahmet Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Zaten daha önce de görüşmüştük ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktarmıştık. Kulübü devraldıktan sonra da daha net bilgiler vermek istedik. Başkanımız da bize her zamanki yakınlığı ve ağabeyliğini gösterdi. İlerleyen zamanlarda bize destek olacağına eminiz. Ahmet Ataç her zaman bizim yanımızda ve arkamızda, kendisine güvenimiz tam” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç da Eskişehirspor'un Türkiye’de sevilen bir marka olduğuna vurgu yaptı ve “Başkan Akgören ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum, Allah yardımcıları olsun. Zor bir görev aldılar. Önlerindeki zorlukları, kentin de desteği ile aşacaklarına inanıyorum. Çünkü Eskişehirspor sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’de gerçekten çok sevilen bir marka. Gelinen nokta üzücü ancak diliyorum arkadaşlarımız sorunları çözecektir. Ben de elbette elimden gelen desteği vereceğim. Yolları açık olsun, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.