İspanyol Koç Josep Maria Berrocal, 85-58 kaybedilen TOFAŞ maçının ardından “Rakip takımı tebrik ediyorum. Bugün sahada bir takım vardı, o da Tofaş’tı. Bugün kötü oynayarak bu maçı kaybetmiş olduk. Elimizde bir maç daha var. Bugün sahada hem maçı hem de takım kimliğimizi kaybettik. Bu tarz maçları kaybettiğimizde kimliğimizi kaybetmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

AGRESİF OLMAKK ZORUNDAYIZ: “Önümüzde 48 saat var” diyen Berrocal, “Play-Off’larda bu tip maçlara hazır olmalısınız. Agresif olmak zorundasınız. Bugünkü gibi oynadığınızda maçı kaybetmiş oluyorsunuz. Kesinlikle sezonu bu şekilde bitirmeyi hak etmiyoruz, daha iyi yerde ve daha iyi şekilde bitirmeyi hak ediyoruz. Şu an için en büyük isteğimiz, evimizdeki maçı kazanarak Bursa’ya daha güçlü şekilde geri gelebilmek” dedi.

ORHUN ENE'NİN DEĞERLENDİRMESİ: TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Serinin ilk maçında güzel bir basketbol ortaya koyduklarını belirten Ene, aynı ciddiyetle devam etmek istediklerini vurgulayarak, “Serinin birinci maçı için uzun hikaye anlatmanın bir manası yok. Sadece play-off çeyrek finalinde iki tane kazanmamız gereken maçtan ilkini kazandık. Bu tabii ki avantajdır ama karşımızda da çok ciddi, kaliteli bir ekip var. Onun için burada gösterdiğimiz ciddiyeti aynı şekilde önümüzdeki maç veya maçlarda da göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.