Başantrenör Serdar Seymen gözetiminde hazırlıklarına devam eden Beton Adamlar, zorlu mücadele öncesi teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra rakibi analiz çalışmalarına devam ediyor. Karşılaşmada arka adelesinde yırtık tespit edilen ve tedavisine başlanılan Bojan Todorovic dışında eksik bulunmuyor.

Süper Lig’de namağlup serisini her iki ekipte sürdürürken, ligde son hafta karşılaşmalarında Selkaspor rakibi Batman Belediyespor karşısında 31-31 berabere kalmıştı. Beşiktaş ise deplasmanda Adıyaman Belediye Spor karşısında 38-30 galip gelmişti. Alınan bu skorlarla birlikte ligde zirvede bir maç fazlası ve 19 puanla Selkaspor elinde bulunduruyor. Eskişehir temsilcisi bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolunda namağlup serisini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise 18 puanla Selkaspor’u takip ediyor.

Zorlu karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Selkaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, maçta taraftarın önemine dikkat çekerek “Tüm sporseverleri bu maçımızda yanımızda görmek istiyoruz. Bu seneye kupa hedefiyle başladık ve namağlup bir seri yakaladık. Bunu sürdürerek amacımıza ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ligin zirvesini belirleyecek olan zorlu mücadele 8 Aralık Cumartesi günü saat 18:30’da Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak. Çekiliş ile tablet hediye edilecek olan karşılaşmada; biletler salon girişinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.