Sosyal medya hesabından açıklama yapan Köksal, Balıkesirspor taraftarına sert tepki gösterdi. Köksal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yakışmadı Balıkesirspor taraftarı; Futbol gün gelir sizler de kötü duruma düşebilirisiniz Ama unutmayın Anadolu demek Eskişehirspor demek. Bizler tekrar eski günlerimize döneriz ya sizler? 

Taraftarlarımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz, onurlu mücadelenin adı Eskişehirspor'dur. İzleyin ve mücadele görün sonrada saygı duyun.

Sonuç ne olursa olsun bizim çocuklar mücadele ediyor, lütfen emeğe saygı duyalım.

Eskişehirspor, Anadolu'yu temsil eden ve önünde saygı duyulan Anadolu Efsanesi'dir. Balıkesirspor taraftarı az tarih okusun.

Gelecekte herkes bu mücadelenin sonucuna şapka çıkartacak. Tüm futbol ailesinin saygı duyacağı takımın adıdır Eskişehirspor.

Taraftarlarımıza yapılan saygısızlığı kınıyor, tarihe kara leke olarak not düşüyoruz Balıkesirspor.

Verilen onurlu mücadeleye saygısız tezahürat yapanlar bilsinlerki biz burdayız ve mücadelemiz onurlu bir şekilde sürecek ama tarih sizleri asla affetmeyecek. 

Türkiye'de örnek mücadele veren takımımızı bir kez daha tebrik ediyor, onların yüreklerinin büyüklüğünün farkında olmayanları tarihin kenarına not ediyoruz. Anadolun tek temsilcisidir Eskişehirspor.