Son üç haftadır üzücü sonuçlar aldıklarını ifade eden Özer "Son üç haftadır gerçekten çok üzgünüz. Hiç istemediğimiz sonuçlar aldık. Tabi bahane bulmak istemiyorum ama sakat, cezalı oyuncuların oluşu kadro derinliğinin olmayışı, bireysel hatalardan yediğimiz goller maalesef puan kaybına yol açtı. Önümüze bakmak zorundayız. Çok önemli iki tane maçımız var. Akhisar’la Giresun maçı… Sahamızda oynayacağız. Bizim takımın en büyük özelliği koşan mücadele eden rakibi bozan kazandığı pozisyonları da gole çeviren bir takımımız var. Ama maalesef birkaç sakat cezalı olunca sıkıntı yaşadığımıza inanıyorum. Akhisar bütçesi yüksek olan bir takım. Kreatif oyuncuları var. Ama biz şartlar ne olursa olsun bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligde var olmak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. Taraftarlarımıza rica ediyorum Eskişehirspor’a armamıza sahip çıkalım. Stadı dolduralım. Genç kardeşlerimizin şu anda buna büyük ihtiyacı var. Birlik beraberlik zamanı. Biz bize dedik. Zor bir maç olacak ama biz ligde kalmak istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Özer eksik ve sakat oyuncularla ilgili olarak da "Ekrem kırmızı kart cezalısı, oynayamayacak. Talha’nın sakatlığı uzun süreli bir durum. Sezgin’in de sakatlığı uzun. Cemali’ye yapılan MR’da ödem var. O da fedakarca oynuyordu. Çünkü o mevkide oynayacak zaten başka oyuncumuz da yok. Elimizden geldiği kadar oyuncularımıza gerçekten rica ediyoruz. Bir de maçların üst üste gelmesi çocukları çok yıprattı ve yordu. Rotasyon da yapamıyoruz. Bir hafta sonra yine üç maç var. Karagümrük maçında yedek kulübemizde altı tane orta saha var. Merkez orta saha. Diğer mevkilerde maalesef oyuncularımız yok. Elimizden geldiği kadar yaratmaya da çalışıyoruz. Biz eğer maç kazanmak istiyorsak, tekrar devre arasında başladığımız gibi, iyi gittiğimiz döneme dönersek iyi olacak. Çünkü daha işimiz bitmedi. Rakiplerimiz de yeniliyor, puan farkı çok açılmadı. Biz nereden nereye geldik farkındayız. Hatay maçında çok üzüldüm çünkü hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Karagümrük maçında da bireysel hatalardan yediğimiz gollere üzüldüm. Hocalarımızla birlikte analizini yaptık, antrenmanlarda da çalışıyoruz" diye konuştu. 

"Eskişehirspor'un gerçekten bu ligde olması lazım" diyen Özer şöyle konuştu:

"Bizim inancımız devam ediyor ligde kalmak için. Son nefesimize kadar mücadele etmek zorundayız. Problem çözecek oyuncularımız yok. Biz sadece takım halinde savunmayı iyi yapıp kazandığımız topları etkili kontra ataklarla golü bulmak istiyoruz. Nitekim birkaç maçta da bulduk. İnşallah toparlayacağız. Oyuncularımla da konuştum, daha çok çalışmamız lazım daha çok koşmamız lazım. İnşallah Akhisar maçında da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz"