Düzenlenen yemeğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Eskişehirspor'un maddi anlamda yaşadığı zor günleri geride bırakması için önce şirketleşme yoluna gidilmesi gerektiğinin altını çizen Büyükerşen, yeni dönemde bu yolda adım atılması için gayret sarfedilmesi gerektiğini vurguladı. 

Dernek yönetimi adını konuşma yapan Hüdai Doğu “1965 yılından bugüne profesyonel takımda oynayıp sonradan futbolu bırakanların geçmişi bir bayrak altında tutarak dayanışmayı sağlam ve kuvvetli tutmak amacıyla birlik beraberlik ilkesinden yola çıkarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.  Derneğimizin etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda görmekten gurur duyduğumuz Büyükşehir Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere bugün yanımnızda bulunamayan Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen de “Eskişehirspor’un Anadolu efsanesi olarak anılmasında emeği geçen sizler hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kulübün bugünlerde yaşadığı sıkıntıları aşmasında şirketleşmesi çok değerli. Ancak bunu yaparken 1965 ruhu gibi tekrar üreten bir kulüp olmak zorundayız. Bunun içinde önce proje sonra sabır gerekli” dedi.