Eskişehirspor'da akşam saat 6'da yapılması planlanan antrenmana futbolcular çıkmadı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne yüzlerce Eskişehirspor taraftarı akın etti. Teknik Direktör Fuat Çapa önemli açıklamalarda bulundu.

Çapa'nın açıklamalarından satır başları: 

  • Bundan sonra ne olacağını imkanı yetkisi olup da kullanmayanlar düşünsün. Cuma günü son gün deniliyor ama futbolcular da kendini düşünmek zorunda. Bundan sonraki süreçte herkes kendi yoluna bakmalı. 13 tane lisansı çıkmayan futbolcumuz var. 
  • Bugün yöneticilerimiz nasıl çare arıyorlarsa oyuncularımız da kendilerine çare aramaya başlayacaklar federasyonda. Bu bir protesto değil. Sözün bittiği yerdeyiz. 
  • Taraftarımızın ilk günden itibaren bize destek çıkması gurur vericiydi. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu şekilde olmamalıydı öyle söyleyeyim. Bu şehir ve sizler bunları haketmiyorsunuz. İnşallah 31’ine kadar. Daha değişik şeyler olur. Son saniyeye kadar direneceğiz. Oyuncularımıza gönül koymayın lütfen. Onlar ellerinden geleni yaptılar. 

Eskişehirsporlu futbolcular antrenman için gelen taraftarlardan helallik isteyerek kulüp tesislerinden ayrıldı. Taraftar grupları ortak basın açıklaması yapacak.