Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Coşkun Demirbakan, "Daha önce de zor durumlarda olan takımlarda görev aldım. Bunun bilgi ve tecrübesini yaşadım. Eskişehirspor'da yönetim boşluğu vardı. Bu süreç biz göreve başladığımız andan itibaren devam etti. Eskişehirspor için bugünkü kongre çok önemli. Ligde kalmamızı sağlayacak önümüzde 27 maç var. Bu 27 hafta takımımız için çok önemli." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Mehmet Özcan yorumu

Mehmet Özcan'ın transfer döneminde kafası karışmış  ve psikolojik destek alması lazım. Bizim kadar Mehmet Özcan'ın da istekli olması lazım. Mehmet Özcan'ın eski formuna ulaşmasını umut ediyorum.

'Orantısız güç kullanıyorlar...'

1. Lig'de orantısız güç kullanıyorlar. Bazı kulüplere ciddi yardımlar yapılıyor fakat bazı kulüplere hiç yardım yapılmıyor. Ülkemizde kulüplerin borçlandırılmasına göz yumuluyor. Yöneticiler kendi döneminden sorumlu olmalı ve cezalar caydırıcı olmalı."

'Süper Lig'de yabancı sayısı 4 ya da 5 olmalı'

Süper Lig'de 14 yabancı kuralı var, dünya şampiyonu olsak bunun Türk futbolu adına karı nedir? Yabancı serbestliği altyapıdaki oyuncuların hedefini düşürüyor. Yabancı sayısı 4 ya da 5 olmalı. Galatasaray, 3 yabancı ile UEFA Kupası'nı kazandı. O dönem bu sayı serbest olsaydı belki de Tugay'lar yetişmeyecekti.

Kaynak: Ajansspor