Eskişehirspor Basın Sözücü Hasan Hüseyin Köksal "Öncelikle Denizlispor maçı ile alakalı şunu söylemek istiyorum. Biliyorsunuz federasyon Denizlispor maçını pazartesi gününe verdi. Biz kulüp yönetimi olarak gerekli mercilerle, federasyona gerekli başvuruları yaparak, maçın hafta sonuna alınması ile ilgili bildirdik. Bununla alakalı çalışma da yaptık ama hem yayıncı kuruluş hem de federasyondan kaynaklı maçımız pazartesi günü olacak. Her şeye rağmen pazartesi günü Eskişehirspor taraftarlarının pazartesi günü de olsa bizi bu zorlu mücadele yalnız bırakmayacaklarından eminiz" dedi. 

JESSE'NİN LİSANSI: Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Köksal, Jesse'nin lisansına da değinerek "Jesse artık aramızda. Uzun uğraşlar sonunda Sırbistan Federasyonunun yazılı ulaştırmasıyla aramıza katıldı. Yeni bir yönetim olarak Eskişehirspor'un daha iyi olması için uğraşıyoruz" dedi.

SIKINTILARIN YAŞANMAMASI İÇİN...: Yeni kaynak bulmak için Başkan Kaan Ay ve yönetim kurulunun çalıştığının altını çizen Köksal "Bu şehrin birlik ve beraberliği çok önemli. Eskişehirspor camiasının kenetlendiği bir döneme giriyoruz. Bu kentin birlik ve beraberliği, sıkıntıların yaşanmaması için gerekli destek verilmelidir. Eskişehirspor'u iyi günler bekliyor" dedi.