Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Eskişehirspor ile ilgili mücadelesini sürdürüyor. Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay'ın makamına çıkan Eskişehirli Lider, ''Görüşmemizde Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durumu da anlattım. Kendilerinden Eskişehirspor için destek istedim. Mali Krizden kurtulmak için hangi süreçlerin işlemesi konusunda fikirlerimi paylaştım. Kendileri de bu konu ile yakından ilgileneceklerini kaydetti'' dedi.

Daha önce de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Eskişehirspor’un içinde bulunduğu mali krizi anlattığını, Erdoğan’ın konuyla yakından ilgilendiğini ve ‘problemin bir an önce çözülmesi için gerekli adımların atılması hususuna sıcak baktığını söyleyen Destici, Eskişehirspor için elinden geleni yaptığının altını çizdi. Eskişehirspor’un Türk Futboluna damga vurmuş bir kulüp olduğunu ifade eden Destici, tüm Eskişehirlilerin Eskişehirspor’a destek olması gerektiğini kaydetti.

Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: Fenerbahçe-Benfica maçını Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyle beraber izledik. Maç sonu Eskişehirspor’umuzu konuştuk. Kendilerinden destek istedim. Beklentimiz İnşallah bu hafta içi Kırmızı Şimşeklerin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulacak.