Siyah Kırmızılılar Bolu kampında TFF 2. Lig ekiplerinden Hacettepe ile hazırlık maçı yaptı. Eskişehirspor karşılaşmayı 4-2 kazandı. Maçı Büyük Birlik Partisi'nin Eskişehirli Lideri Mustafa Destici de izledi. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile futbolcuların performansını takip eden Destici'yi EsEs'in galibiyeti oldukça mutlu etti. 

Ailesiyle birlikte ziyarette bulunmak için Bolu’ya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Eskişehirspor Genel Kurul üyesi Mustafa Destici, karşılaşmayı kulüp başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izledi. 

Destici, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’un bu sene iyi bir kadro kurma hazırlıkları var. Arkadaşlar, bütün imkansızlıklara rağmen bu konuda yoğun bir çalışma sürdürüyor. İnşallah bu gerçekleşir ve Eskişehirspor hakettiği Süper Lig’e çıkar. Hem şehri hem de ülkemizi Avrupa’da layıkıyla temsil eder ve bu şekilde de Eskişehir’in markası olarak varlığını sürdürmeye devam eder. Eskişehirpor’a bugüne kadar elimizden gelen desteği gösterdik, bundan sonra da göstereceğiz” şeklinde konuştu.