Eskişehir Ekspres

ETB Lideri Murat Diri açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

UĞUR İNCEMAN İLE İHTAR ÇEKEN BEN MİYİM: Kulüp kapanma tehlikesiyle karşı karşıya uğraşılan işlere bakın. Erkan Zengin bizim topçumuz Trabzon'dan buraya geldi. Allah razı olsun. Ancak nasıl geldi? Bedava mı geldi? Alacaklarını sildi geldi. Peki yıllık kaç para aldı batmak üzere olan Eskişehirspor'dan. Geçen sene aldığı para ona anasının ak sütü gibi helal olsun. Ancak madem isteyen kulüp vardı. 2-3 hafta önce aldığı 240 bin Euroyu getirseydi kulübe verseydi. Ondan sonra kulüp kolaylık sağlamasaydı o zaman konuşurduk. Eee sen iki hafta önce batmak üzere olan takımdan 240 bin Euro alacaksın, sonrada Eskişehirspor para kazansın bekledim diyeceksin. Daha dün kulübe 300 bin Euro Uğur İnceman ile beraber ihtar çeken ben miydim.

HİÇ BİRİ ALDIĞI PARAYI HAK ETMİYOR: Allah aşkına Erkan bu kadar sevilirken böyle yaparak bu kelimelerle haklı çıkacağını sanmasın. Erkanı hala çok seviyoruz. Ama böyle kelimelere gerek yok. Eskişehirspor için yaptıkları asla unutulamaz. Ama Yaşam mücadelesi veren bir kulübüz. Burada takıma ağabeylik böyle yapılmamalı. Sezon başında Erkan olmasa çoğu futbolcu belki de geri gelmezdi ama Şimdi Erkan da bu sene performans olarak bir katkı sağlayamıyor. Hadi Erkan belki de kariyerini böyle sonlandırmak istemez. Erkan'ın Eskişehirspor için yaptıkları asla gözardı edilemez tabiki. Ama Erkanı bu hale birazda Eskişehir Çocuğu diye bildiklerimiz getiriyor. Bu sene hiç bir oyuncu aldığı parayı haketmiyor Kayacan hariç. Arkadaşlar kendimize gelelim. İki boyalı kelime ile hemen her şeyi unuttuk. Takımın durumuna bakın. Kimse Eskişehirspor’dan büyük değil. Futbolcular bu saatten sonra samimiyet göstermek istiyorsa küme düşme hattından uzaklaşır. 

KAPTANLIK PAZUBANDINI HAK ETMELİ: Yanlış anlaşılmasın tek Erkan'a burada böyle cevap veriyor gibi olmak bizlere yakışmaz. Ama kaptanımızın böyle gitmemesini dilerdik. Sadece o değil çok sevdiğimiz Hürryet de o kaptanlık pazubandını haketmeli. Bu şehiri layık olduğu yere getirmek boyunlarının borcu zira EsEs hürriyeti geçen sene ne kadar istediyse Hürriyet te daha çok gelmek istedi. Hakkını vermeli. Uğur zaten Erkandan sonra artık yer bulamaz. Akaminkoda ayrı bir model kaçmaya yer arıyor. Karabük vs görüşmelere gidiyor. Oradan gelip Elazığ maçında 11 oynuyor. Oynatmayacaksın keseceksin. Ofoedu zaten bildiğiniz gibi keyfine göre oynuyor. Semih Şentürk körelmiş. Elazığ maçında kaçırdıkları ve koşmaya mecali olmayışını görmek bizi kahretti. Bruno Forvet değil orta saha da hatta defansta bile daha verimli olur belki. 

ALPER POTUK ABİNİZ GİBİ: Gelelim Hasan Hüseyin'i, Dorukhan ve Ayaroğlu'na... Bunlar taraftarın en çok desteklediği ama bu sene büyük hayal kırıklığı yaratan 3'lüsü. Takımda bir ekip bir gurup olacaksa bu Eskişehir cocukları olarak sizin buna öncülük etmeniz ve bu armanın kutsallığına göre hareket etmeniz gerekirken Kaanla beraber gurupculuk yapma peşindesiniz. Hasan Hüseyin ve Dorukhan zaten gitmeyi kafaya koymuş. Eğer gerçekten Eskişehirspor menfaatlerini düşünüyorsanız Alper Potuk abiniz gibi sözleşmesi bitmesine 1 sezon kala uzattı ve kulübe para kazandırıp gitti. Tabi hayat sizin özgürsünüz yapmak istediklerinizde ama unutmayın bu şehrin de çocukları var sizlerin arkadaşları komşuları eşi dostu hepsi bu sokaklarda toparlanma vakti geldi. Parayla itibar kazanılmaz.

SADECE GİTMEYİ KAFASINA KOYARAK...: Sinan başkan istifa ettiği dönem kongre olduğu zaman belki de hepsi serbest kalacağız edasıyla nasıl top oynadı Samsun’a Balıkesir’e deplasmanda 3-4 attı geldi. Belki de kendilerini pazarladılar. Bırakalım artık bu kadar yeter. Eksiksiz bütün topçuların kendine sorması gereken soru? "3 yedik 5 yedik bizi alkışladılar. Daha 5 hafta önce Ne olur gitmeyin hep beraber düşelim" diye bağıran bu adamlar niye şimdi tepki gösteriyor diye kendilerine sorsunlar. O formanın hakkını versinler. Özellikle Eskişehir çocukları o formanın hakkını vermek zorunda. Hepsi kardeşimiz, hepsini seviyoruz. Ama sahada öyle saşma sapan, sadece gitmeyi kafasına koyarak oynayanlar da bilmelidir ki: Ya kendi işlerini yapar o formanın hakkını verirler aldıkları parayı hakederler yada siktirip giderler. Kimse Eskişehirspor’dan büyük değildir.

TEK İSTEĞİMİZ DENİZLİ'Yİ YENMENİZ: Denizli maçı inşallah mağlubiyetle sonuçlanmaz. Aksi halde şehir de bu kadar dik gezmek sıkıntı yaratır. Kimse mırın kırın etmesin. Takım içinde ekip kurup ayrı guruplaşmalara gitmesin. Özellikle bunu Eskişehir çocukları yapmasın. Biz görüyor ve biliyoruz. Ama aynı geminin yolcularıyız. Bizler Denizli'de yerimizde olacağız. Siz değerli oyuncu kardeşlerimizden isteğimiz. Denizliyi yenmeniz. Yenilseniz bile o formanın hakkını vermeniz.. O formadaki teriniz bizim için 3 puandan önemli..