Dernek Başkanı Sadullah Eriç, Yönetim Kurulu Üyeleri Nefize Arıcan ve Hasip Turgay Sazak ziyarete katılarak Ormanspor’a başarılar diledi. İlimizi 1.Ligte temsil eden Ormanspor’a her zaman destek olacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Sadullah Eriç “Selkaspor Hentbol takımın kapanması ile şehrimizde hentbol sporunun sekteye uğramasından korkmuştuk. Ama şimdi Ormanspor’un kurulması ile yeniden umutlandık. İlk maçınızı izledik, hentbol camiasının sizin çatınız altında toplanması bizi mutlu etti ” dedi.

Ormanspor Kulüp Başkanı Recep Temel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emektar hentbolcuların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek istediklerini söyledi.

Dernek Başkanı Sadullah Eriç, Eskişehir Ormansporun logosu bulunan bir tabloyu Sayın Temel’e hediye etti. Kulüp Başkanı Recep Temel de, orman bitki çaylarından oluşan bir sepeti hediye etti.

Yapılan görüşmede hentbol buluşmaları ve etkinliklerinin müştereken yapılması, alt yapıya önem verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Veteran Hentbolcular Derneği adına bir hatıra ormanı kurulmasına karar verildi.