Emre Güral telefon bağlantısı ile katıldığı programda şu ifadeleri kullandı.

COŞKUN DEMİRBAKAN DOĞRU BİR İSİM: “Coşkun hoca bu ligi çok iyi tanıyan bir isim. Bu ligde şampiyonluklar yaşamış ve 450’den fazla maçı olan bir Teknik Direktör. Tecrübesini her hareketi ile bize gösteriyor. Şu an rakiplerimizin 9 puan gerisindeyiz ancak ligde daha çok maç var. Pes etmek gibi bir düşüncemiz yok. Sezon başında hakem hatalarında da kaynaklı çok puan kaybettik ama daha önümüzde oynamamız gereken 29 maçımız daha var. Menemenspor gibi çok diri bir takıma 3 gol attık. Bu bile bizim bu ligde neler başarabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu gösterir. Coşkun Demirbakan da bu zorlu mücadelede bizimle birlikte mücadele edebilecek en doğru isimlerden birisi.

VAR SİSTEMİ BU LİGDE OLMALI!: TFF 1.Lig’de VAR sistemi kesinlikle olmalı. Hakemlerin işini rahatlatmak gerekiyor. VAR sistemi bu ligde olmuş olsaydı biz belki de bugün bu eksi puanları telafi etmiş olabilirdik. Keçiörengücü maçında VAR olsaydı biz o maçtan 1 puan yerine 3 puan ile ayrılırdık. Takımın en tecrübeli oyuncularından birisiyim. Bu sebeple takımımıza karşı yapılan hatalara karşı ilk savununlardan birisi ben oluyorum. Diğer takım arkadaşlarım hep genelde genç isimler. Bana göre hakemlere karşı daha sakinler. Ben bu sezon hakemlere itirazdan çok kart gördüm ama hepsi takımımızın hakkını savunurken gösterilmiş kartlar. Hakemlerde hata yapabilir. Sonuçta onlarda insan.

PENALTI KAÇABİLİR, TAKILMAMAK LAZIM: Altınordu deplasmanında iki kez penaltı kaçırdık. Bu futbolun içerisinde olan şeyler. İki kez kaçınca insan daha çok üzülüyor. Ama bizler profesyonel futbolcularız. Çok fazla takılmamaya çalışıyoruz. O maçta oyunu biz kontrol ediyorduk. Rakimizden daha iyi oynuyorduk. Karşılaşma berabere devam ederken kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kaldık ve devamında mağlup duruma düştük. Tekrar beraberliği sağlamaya çalışırken defans bölgesinde açıklar verdik ve rakibimiz bu açıkları iyi değerlendirdi. Penaltıları yine biz kullanmaya devam edeceğiz.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI AVRUPA SEVİYESİNDE: Eskişehirspor taraftarları bana göre Türkiye’nin en iyi üç taraftarından birisi. Bir kere çok tecrübeliler. Ne yaşarlarsa yaşasınlar, tablo ne kadar kötü olursa olsun üstlerine düşenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bu taraftarlar bence Avrupa’nın bile en iyi taraftarlarından birisi. Keşke Avrupa kupalarında mücadele edebilsek de dünya bu insanları tanısa. Yakın zamanda elbette mümkün değil ama ben bir gün gerçekleşebileceğini düşünenlerdenim. Ama ne yazık ki onlar da saha içerisinden daha çok saha dışı faktörlere kafa yoruyorlar. Biz futbolcular olarak saha içerisinde onların arzu ettiği futbolu oynamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kazanacağımız maçlar ve alacağımız puanlarla onları mutlu etmeye çalışacağız. Bizim en büyük görevimiz bu” ifadelerini kullandı.