Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, salona gelen Eskişehirspor'lu futbolcuları alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Eskişehirspor İdari Direktörü Ayhan Taşçı, "Ülkemizin geleceğine yön verecek olan gençlerimiz ile bu güzel organizasyonda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Soru cevap şeklinde geçen panelde, futbolcular öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verdi.

Takım kaptanı Hürriyet Gücer, Alex De Souza’nın Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri olduğunu söyleyerek, maçlarda Alex ile yaşadığı diyaloglardan bahsetti. Furgan Polat ve Bedirhan Altunbaş futbola nasıl başladıklarını ve eğitim hayatı ile spor yaşantısını nasıl birlikte sürdürdüğünü anlattı. Hasan Ayaroğlu, tribünlerde kendisini en çok etkileyen şeyin Eskişehir marşı olduğunu ifade etti. Salonda yaşanan keyifli anlardan sonra futbolcular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilerek, imza dağıttı. Hasan Ayaroğlu, bir grup öğrenciyle langırt oynadı.

Etkinliğin ardından, Eskişehirspor'un imzalı forması Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Turhan’a verildi. Halil Turhan, etkinliğe katıldıkları için futbolcular ve İdari Direktör Ayhan Taşçı’ya teşekkür ederek, hediye takdim etti.