ESES TV'de açıklamalarda bulunan Yavuz, Eskişehirspor'un deplasman formalarında taraftarların isimlerinin yazacağı kampanya ile ilgili olarak Eskişehirspor taraftarının her zaman takımının yanında olduğunu ve kulübün zor zamanlarında can suyu olduğunu ifade ederek "Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Bağış makbuzu karşılığında yapacakları destekler Eskişehirspor’un daha iyi yerlerde olması için de bir adım olacak. Forma kampanyasında belirlediğimiz ücret 1000 TL. Bu ücret karşılığında iki çeşit basılacak deplasman formamızın üzerinde taraftarımızın ismi yazacak" dedi.

"Taraftarlara bir şeyler bırakmak istedik"

Taraftarın desteğine ihtiyaç duydukları ve son dönemde yaptıkları projelerde, taraftarın verdiği desteğin karşılığında en azından bir hatıra bırakabilmek istediklerini söyleyen Yavuz "Son dönemde yapılan projelerde özellikle dikkat ettiğimiz şey taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olduğu dönemlerde en azından karşılığında onlara bir anı bir hatıra olacak, bir şeyler verebilmek, bir şeyler bırakabilmek. Forma kampanyası da zaten bu şekilde düşünülerek tasarlanan bir proje. Bu proje kapsamında taraftar belirli bir bedel karşılığında deplasman formalarımıza ismini yazdıracak. Ya da sevdiği herhangi birinin ismini yazdıracak. Ve o ismin deplasman formasında futbolcuların üzerine giydirilerek yaşatılmasını sağlayacak" diye konuştu. 

"İki çeşit basılacak"

'Gücümüzü Adından Alacağız' kampanyasını çok önemsediklerinin altını çizen Yavuz "Taraftarımızın da her zamanki gibi bize bu konuda destek olacağını ve yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz. Kampanyamızın adı zaten 'Gücümüzü Adından Alacağız'. Her zaman olduğu gibi taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu noktada bu kampanyanın hareket görmesi, ivme kazanması tamamen onların bu konudaki farkındalığı ile alakalı. Biz her zamanki gibi taraftarımızın bize destek olacağını biliyoruz. Esstore’lardan ve tesislerden kampanyaya katılmak adına başvuruda bulunabilirler. Bağış makbuzu karşılığında yapacakları destekler Eskişehirspor’un daha iyi yerlerde olması için de bir adım olacak. Forma kampanyasında belirlediğimiz ücret 1000 TL. Bu ücret karşılığında iki çeşit basılacak deplasman formamızın üzerinde taraftarımızın ismi yazacak" ifadelerini kullandı.