Potanın Şimşekleri sezonun son maçı olan TOFAŞ karşılaşmasının ardından geçtiğimiz akşam veda yemeğinde bir araya geldi. Sempre’de düzenlenen veda yemeğine Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, yöneticiler, Eskişehir Basket Koçu Josep Maria Berrocal, teknik ekip, oyuncular ve oyuncu aileleri katıldı. 

Tebrik ettiYemekte konuşma yapan Başkan Sinan Özeçoğlu, “Bu sezon çok başarılı bir yıldı bizim için. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda ligi yedinci bitirdik ve Play-Off’lara kalarak Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandık. Bu müthiş başarı için hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Emeğinize sağlık. Önümüzdeki sezon yine başarılara birlikte ulaşacağız” dedi.

Tecrübe olduTakım kaptanı Caner Erdeniz ise yaptığı konuşmada, “Sezon başında çok iyi bir takım oluşturuldu. Bu takımda aile ortamı kısa sürede yakalandı. Herkes müthiş bir kenetlenmeyle sezona başladı. İlk senemizde iyi bir başarı yakaladık. Play-Off’a katılma hakkı kazandık. Takım olarak iyi bir tecrübe oldu. Herkesin emeğine sağlık” dedi.