26 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya Eskişehir Ormanspor başladı ve ilk sayıyı yaptı. İlk dakikalardan itibaren karşılaşmaya ağırlığını koyan Ormanspor 15. Dakikayı 10-2, 20. dakikayı 12-2 önde tamamladı.

Arda Ormanspor adına bir 7 metre atışı yaptı ve gole çevirdi. Farzad ise 2 dakika cezası aldı. Bu sırada ilk mola hakkını ev sahibi Mersin takımı kullandı. 23. dakikada Ormanspor'dan Furkan sakatlanınca oyun bir süre durdu. 25. dakikadan sonra Mersin İdman Yurdu peş peşe 3 sayı kazanınca ilk yarı 7-15 bitti.

2. yarıya Mersin İdman Yurdu biraz toparlanmış olarak başlasa da, Ormanspor maçtaki üstünlüğünü hiç bırakmadı. 40. dakikada 13-20 geçildi. Önce Ormanspor 5 dakika, sonra da Mersin İdman Yurdu birer mola kullandı. 15-24.

Son 5 dakikaya girildiğinde Ormanspor’un 11 sayı üstünlüğü devam etti. 58. dakikada Mersin takımı son mola hakkını da kullandı. Kalan sürede karşılıklı birer gol daha atıldı ve maç 33-22 Eskişehir Ormanspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık karşılaşmanın büyük bir bölümünde genç oyunculara da şans verdi. Bunlardan biri olan kaleci Sefa 2 tane 7 metre atışını kurtardı.

Ormanspor; ligde iddiası olmayan ve sadece 2 puanı bulunan Mersin İdman Yurdu karşısında rahat bir galibiyet alarak zirve yolunda hanesine 2 puan daha yazdırdı. Dostane geçen maçın ardından 2 takım birlikte fotoğraf çektirdi.