Eskişehir Porsuk Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın saha hakemliğini Kamil Küçükyılmaz ve Mehmet Orakçı, Masa hakemliğini Onur Taşkaya ile Erol Sezer yaptı. Gözlemciliğini ise Abdullah Ulukuş üstlendi.

Maça konuk takım başladı ve ilk hücumunda Evren ile gole kavuştu. Hemen karşı atak geliştiren Eskişehir Ormanspor Oğulcan ile durumu eşitledi. 1 dakika sonra Oğulcan bir gol daha atarak Ormanspor' u bir daha hiç bırakmamak üzere öne geçirdi. 4. dakikada Ercan durumu 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra Bahçelievler Belediyespor üst üste 2 atak geliştirdi ancak kaleci Ali Karadut gole izin vermedi. 7. dakikada Bahçelievler ilk molasını aldı. Molanın ardından konuk takım Alperen ile 2. golüne, Muhammet ile 3. golüne kavuştu ve durum 5-3 oldu. 14. dakikada Ormanspor'dan Kasım kaleciyi birebir yakaladı ve golü attı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Ormanspor'un 8-5 üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikadan sonra kaleye Kaptan Can geçti. 25. dakikada durum 15-12 oldu. İlk yarının son dakikasında Ormanspor Antrenörü M. Fatih Işık bir mola aldı. Molanın ardından top çeviren Ormanspor son 5 saniye kala Kasım ile bir gol daha kazandı ve ilk yarı 19-13 sona erdi.

2. yarıya Eskişehir Ormanspor başladı ve Arda bir sayı yaptı.Hemen ardından Ormanspor 7 metre atışı kazandı ve onu da Arda gole çevirdi. 2. yarının başlarında Ormanspor farkı 9 sayıya çıkardı. 40. dakikada Bahçelievler adına Akif bir 7 metre atışı kullandı, Ormanspor kaleye Sefa'yı aldı ancak gole engel olamadı. 26-18.

Devamında bu kez Ormanspor Arda ile 7 metre atışı kullandı, Bahçelievler kaleye Oğuzhan'ı geçirdi ama bu atış gol oldu. Bahçelievler ekibi 41. dakikaya gelindiğinde bir mola daha aldı. 45. dakikada Bahçelievler bir 7 metre atışı daha kazandı bu kez kalede Ali Karadaut vardı. Muhammet sert attı  ve Ali topu çıkardı. karşılaşmanın 3. çeyreği 31-19'luk skor ile geçildi. 48. dakikada Anıl kısa bir sakatlık geçirdi. Maçın hakemi Ormanspor lehine 7 metre atışına karar verdi. Arda kullandı ve durum 33-21 oldu. 50. dakikada Ormanspor'dan Uğurcan rakibine faul yapınca 2 dakika cezası aldı. 51. dakikada konuk ekip son mola hakkını da kullansa da gidişatı tersine çeviremedi. Son 5 dakikaya Ormanspor 13 farkla önde girdi. Bahçelievler'den Serkan 7 metre atışı kullandı ancak genç kaleci Sefa çıkardı. Maçın Son atağını Onur ile Bahçelievler ekibi yaptı, kaleciyi tek başına yakalayan Onur son golü attı ve karşılaşma 36-25 Eskişehir Ormanspor'un galibiyeti ile sona erdi.

Maçın en çok golünü Ormanspor adına 10 golle Oğulcan Güney atarken , Bahçelievler adına da 7 golle Onur Eren Gedikli attı. İlk golden sonra Ormanspor üstünlüğünü hep korudu, Bahçelievler Belediyespor hiç öne geçemedi.

Bitiş düdüğünün ardından Ormanspor kulüp Başkanı Recep Temel ve yöneticiler sahaya inerek teknik ekibi ve oyuncuları tebrik etti. son olarak birlikte bir galibiyet fotoğrafı çektirildi ve konuk ekip centilmence uğurlandı.