Kampta hazırlıklar ritmini kaybetmeden tam gaz devam ediyor. Dünya literatürüne geçmiş Çatacık Sarıçam Ormanları'nda ısınma egzersizleri sonrasında koşu yapıldı. Önceki akşam kampa Başkan Recep Temel, başkan yardımcısı Emrah Ersoy, kulüp genel sekreteri Mehmet Çıtak, yönetim kurulu üyesi Hulusi Yıldız ile bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Recep Temel ziyaret esnasında yaptığı açıklamada "Ülkemizde maalesef orman yangınları devam etmekte ve bölgemizden bizde arkadaşlarımızı yangın bölgelerine gönderdik.Fedakar çalışmalar var,inşallah en kısa zamanda bu felaketlerin üstesinden gelmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizlerde bu kampta önümüzdeki sezon için en iyi şekilde hazırlanıyorsunuz. Siz sahada bizde ormanda elimizden en iyisini yansıtmak adına her zaman hazır olmamız gerekiyor ve tüm çalışmalarınızda mücadelenizde kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan antrenör Mehmet Fatih Işık ise “Çok verimli bir kamp geçiriyoruz,arkadaşlarımızın istekli ve hırslı oluşları son derece memnun edici ve sezon içinede bu çalışmaların karşılığı mutlaka yerini bulacaktır. Ayrıca bu çalışma ortamını bize sağlayan yönetim kuruluna teşekkürlerimi iletiyorum.Ülkemizde devam eden yangınlarda can siperane mücadele eden herkese kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Oyuncular adına Kaptan Ramazan Döne ise "Güzel bir kamp geçiriyoruz, arkadaşlarım ve ben hedeflerimizin farkındayız inşallah sezon sonunda çalışmalarımızın sonucu en güzeline ulaştırmak en büyük hedefimiz olacak. Devam eden yangın felaketi var. Bu felakette can kayıplarımıza Allah’tan rahmet yaralılara geçmiş olsun diyoruz. Fedakarca bu yangınlarda mücadele eden ekiplerimize, askerimize, polisimize ve tüm gönüllülere sporcu arkadaşlarım adına kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eskişehir Ormanspor yarın son çalışmalarını yapıp kampı tamamlayacak, ardından bir günlük iznin ardından antremanlarına Porsuk Spor Salonunda devam edecek.