İmza töreninde Başkan Recep Temel “Hocalarımızla  geçen sezon güzel bir işe imza attık. Yakaladığımız başarıda Mehmet Fatih Işık hocamızın özverili çalışmaları gözardı edilemez ve ilk sezonumuzda bizi başarılara alıştırdı.Ayrıca Tolunay Hocamızda Fatih Hocamızla güzel bir uyum yakaladı. Bugün Antrenörler Günü ve bu özel günde imza attığımız için mutluyuz ve kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Çıtak “Geçen sezon bize şampiyonluk yaşatan hocalarımızla yeniden anlaşmaktan dolayı mutluyuz,bu sezonda bizi hedeflediğimiz başarılara ulaştıracaklarına inancımız tam,kendilerine başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

İmza sonrası Mehmet Fatih Işık “Gönüllere attığımız imzayı bu güzel günde kağıda döktük,geçen sezonki şampiyonluk sonrası başkanımız rotamızı Avrupa olarak belirledi. Hazırlıklarımızı yaptık ve hedefe konsantre olduk.Ayrıca tüm antrenör büyüklerim ve kardeşlerimin günü kutlu olsun.”şeklinde konuştu.

İmza sonrası Yardımcı Antrenör Tolunay Akalın ise “Geçen sezon Fatih Hocamızla güzel işlere vesile olduk.Önümüzdeki sezon hedef belli, çalışmalarımız bu hedefe ulaşmak için olacak.Yeniden bu ekipte olduğum için mutluyum , herkese sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.Tüm Antrenörlerimizin Günü kutlu olsun" dedi.