Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi'ne fırtına gibi başlayan Eskişehir Ormanspor, namağlup ünvanını Karabükte bıraktı. 5. hafta karşılaşmalarında Eskişehir Ormanspor, Karabük Yenişehir deplasmanından 29-27 mağlup ayrıldı. 

İlk hücumu Ormanspor yapmasına rağmen sayı olmayınca ilk golü Karabük Yenişehir Berkan ile kazandı. Hemen arkasından Anıl Yıldız durumu 1-1 yaptı. İkinci golü ise Ormanspor lehine Arda attı. Maçın 5. dakikası Ormanspor'un 5-2 üstünlüğü ile geçildi.

13. dakikada Ormanspor bir mola aldı. 15. dakikayı 8-4 Ormanspor önde tamamladı. 17. dakikada Karabük ekibi de bir mola aldı.

25. dakikada Karabük üst üste 2 sayı kazanınca Ormanspor 2. mola hakkını kullandı.

29. dakikada Ormanspor'dan Adnan'ın kullandığı 7 metre atışını kaleci Abdullah çıkarınca, ilk yarı 9-13 Ormanspor'un üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarının ilk golünü Karabük Yenişehirspor'dan Mert attı. Adnan’ın buna cevap vermesi ile durum 10-14 oldu.

Karabük 2. yarıda daha etkili oldu 40. dakikada 15-15 beraberlik geldi. Son 15 dakikaya Ormanspor 20-18 üstün girdi.

Son dakikalar inanılmaz çekilmeli ve gergin geçti. Karabükspor’dan Berkan 2 dakika cezası alınca Uğurcan ile gerginlik yaşadı.

İkinci yarının 23. dakikasında 23-23 berabere iken Karabük mola aldı. Molanın ardından Kasım'ın üst üste golleri ile Karabük Yenişehirspor ilk kez öne geçti.

Son 2 dakikada Ormanspor’dan Anıl 27-27 beraberliği yakalasa da Farzad ile Erdinç 2 dakika cezaları alınca ve Karabük’ün kazandığı 7 metre atışını Kaan gole çevirince maç Karabük Yenişehirspor'un 29-27 üstünlüğü ile bitti.

Böylece Eskişehir Ormanspor Karabük deplasmanından kayıpla döndü. 

Bu sonuçla puan cetvelinde beşinci sıraya gerileyen Eskişehir ekibi, sonraki hafta Giresunspor'la karşılaşacak.