İmza töreninde Başkan Recep Temel “Yaşar Erdem Ateş gibi yetenekli genç kardeşimizi aramızda görmekten mutluyuz.Hedeflerimize giderken kendisininde önemli katkıları olacaktır.Kendisine başarılı ve sağlıklı bir sezon diliyorum" şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan kulüp yönetim kurulu üyesi Özden Doğan "Transferde tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekleri hedeflerimiz doğrultusunda takıma kazandırmaya devam ediyoruz. Yaşar Erdem Ateş’te bu kardeşlerimizden birisi, kendisine sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum" dedi. 

İmza sonrası Yaşar Erdem Ateş "Ormanspor’un hedefleri belli,bana güvenip bu güzel kadroda yer almamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Abilerimizle birlikte çalışıp sezon sonunda hedefimize ulaşmak en büyük dileğim olacak.Herkese başarılı ve sağlıklı bir sezon diliyorum" şeklinde konuştu.

Yaşar Erdem Ateş'in kariyeri

Yaşar Erdem Ateş, 2000 Ankara doğumlu olup hentbole Çankaya Belediyesi Spor Kulübünde başladı. Daha sonra Maliye Piyango, son iki sezondurda MYK Spor Kulübünde kadrosunda yer alan Yaşar Erdem, geçen sezon takımında 161 gole imza atarak takımı ligde tutan isimlerin başında yer aldı. Bu perfomansı ile Euro2022 eleme grubu maçlarının son iki ayağındaki maçlarda milli takıma davet edildi. Etkili hucüm performansı ile öne çıkan oyuncu 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda yer alacak.