Kendi sahasında Ankara Hentbol İhtisas ile karşılaşan Ormanspor istediği oyunu ortay koyamadı. Maçın ilk golünü Ankara İhtisas atarken, 20. dakikaya kadarda üstün oynadı.

Bu sırada aldığı ilk molanın ardından Ormanspor oyunda dengeyi kurmayı başardı ve ilk yarı 12-12 berabere bitti. İkinci yarıda daha toparlanmış olarak görünen temsilcimiz, üst üste ataklar geliştirdi.

Bu sefer telaşlanan Ankara Henbol takımı oldu. Maç boyunca skor hep dengeli seyretti.

Son 4 dakikaya 27-24 önde giren Ormanspor üst üste hatalar yaptı. Birde ceza alıp 4 kişi kalınca farkı koruyamayarak beraberliğe razı oldu. Karşılaşma 27-27 sona erdi. 

Eskişehir Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık galibiyet serisinin bozulmasından üzüntü duyduklarını dile getirerek “Rakibimiz bizden güçlü ve tecrübeliydi. Yinede galibiyetle bitirebilirdik. Telaşlanıp, son dakikalardaki üstünlüğümüzü koruyamadık. Defalarca izleyip ders çıkartmamız gereken bir maç oldu” dedi.

Milli takımın maçı nedeniyle Hentbol liglerine 2 hafta ara verilecek. A Milli Erkek hentbol takımımız 2022 Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubu müsabakasında deplasmanda Hollanda ve 8 Kasım'da Eskişehir'de Slovenya ile oynayacak.

Ormanspor 15 Kasım'da Karabük deplasmanı ile maçlarına devam edecek.