Eskişehir’de oynanacak karşılaşma için rehavete kapılmadan çalışmalar sürüyor. Sabah fitness çalışması yapan ekip, akşam ise Porsuk Spor Salonunda kondisyon antrenmanı yaptı. 

Ligde yedinci sırada bulunan Ankara Hentbol İhtisas Kulübünün oynadığı 2 karşılaşmada bir galibiyeti, bir mağlubiyeti ve 2 puanı bulunuyor. Cumartesi günü oynanacak maçta Ormanspor galibiyet serisini sürdürmek isterken, Ankara Hentbol İhtisas ise Eskişehir deplasmanından puan ile dönmeye çalışacak.

Eskişehir Ormanspor Takımının Antrenörü M.Fatih Işık sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını belirterek “Bütün takımın morali yüksek ama gevşersek kaybederiz. Her maça final gibi hazırlanıyoruz. Ligin en yeni ekibi olmamıza rağmen oynadığımız oyun ile en iddialı ekibi haline geldik. Karşılaşmalar seyircisiz oynanıyor ama şehirde bir sinerji oluştu. Herkes bize başarı dileklerini iletiyor. Bunun sorumluluğu ile var gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

Eskişehir Ormanspor hazırlıklarına Perşembe ve Cuma günüde devam edecek. Karşılaşma , 24.10.2020 günü saat 14.00’de olup Eskişehir Ormanspor facebook hesabından canlı yayınlanacak.